Browsing: шпагети

Потребни состојки: Потребно време за подготовка на ова јадење е 25 минути. Нутритивна вредност: калории 490; натриум 450мг. (19%); масти 26гр. (40%); протеини 16гр. (31%); јаглехидрати…

Потребни состојки: Потребно време за подготовка на шпагетите со печурки е 30 минути. Нутритивна вредност: 400 калории; натриум 360мг (15%); масти 16гр (25%); протеини 16гр (31%);…