Browsing: чорба

Потребни состојќи: Потребно време за подготовка на ова јадење е 60 минути. Нутритивна вредност: калории 200; натриум 250мг. (10%); масти 2.5гр. (4%); протеини 12гр. (24%); јаглехидрати…