Browsing: хумус

Потребни состојки: Потребно време за подготовка на ова јадење е 5 минути. Начин на подготовка: Исечете 4 парчиња црн леб или како алтернативна можете да си…

Потребни состојки:  Потребно време за подготовка на ова јадење е 15 минути (не вклучувајќи го времето потребно за варење на наутот). Нутритивна вредност: калории 200; натриум…