Browsing: учител

Ако практикувате јога некое време, тогаш многу е веројатно дека сте го слушнале името Б.К. С Ајенгар. Но, кој е тој и кое е неговото наследство…

Првата половина на 20-тиот век бил период на големи немири и превирања во светот. Светот поминал низ две светски војни и бил сведок на историски борби…