Browsing: тиквички

Потребни состојки: Потребно време за подготовка на ова јадење е 65 минути. Нутритивна вредност: калории 250; натриум 670мг. (28%); масти 17гр. (26%); протеини 18гр. (35%); јаглехидрати…