Browsing: супа од карфиол

Потребни состојки: Потребно време за подготовка на ова јадење е 35 минути. Нутритивна вредност: калории 80; натриум 650мг. (27%); масти 3.5гр. (5%); протеини 4гр. (8%); јаглехидрати…