Browsing: сонце

Сонцето го овозможува животот на земјата. Без сонцето, нема начин растенијата да фотосинтетизираат, а земјата ќе замрзне и веднаш ќе стане непогодна за живеење.

Што точно е астрологија? Ѕвездите и планетите отсекогаш инспирирале. Многу култури во небото го гледаат лицето на Божественото. Постои космички танц во големи размери и на…