Browsing: салата

Потребни состојки: Потребно време за подготовка на ова јадење е 55 минути. Нутритивна вредност: калории 370; натриум 70% (1690мг); масти 32% (21гр.); протеини 47% (24гр.); јаглехидрати…

Потребни состојки: Потребно време за подготовка на ова јадење: 30 минути Начин на подготовка: Руколата, доматите и сирењето се сецкаат и се ставаат во еден сад.…

Потребни состојки: Потребно време за подготовка на ова јадење е 30 минути. Нутритивна вредност: калории 300; натриум 200мг. (8%); масти 28гр. (43%); протеини 2гр. (4%); јаглехидрати…

Потребни состојки: Потребно време за подготовка на ова јадење е 30 минути. Нутритивна вредност: калории 400; натриум 810мг. (34%); масти 19гр. (29%); протеини 13гр. (25%); јаглехидрати…

Потребни состојки за зимска салата со тиква: Потребно време за подготовка на ова јадење е 50 минути. Нутритивна вредност: калории 340; натриум 30% (710мг.); масти 34%…