Browsing: салата со грав

Потребни состојки: Потребно време за подготовка на ова јадење е 55 минути. Нутритивна вредност: калории 150; натриум 170мг. (7%); масти 8гр. (12%); протеини 5гр. (10%); јаглехидрати…