Browsing: рецепти

Потребни состојки за вегански мафини: Потребно време за подготовка на овие вегански чоколадни мафини: 30-35 минути.  Вегански чоколадни мафини: Начин на подготовка Затоплете ја рерната на…

Потребни состојки за лебче со лук и кашкавал: Време на подготовка на ова јадење 20 минути Нутритивна вредност: 460 калории Начин на подготовка: Тестото премачкајте го…

Потребни состојки за згмечени печени компири: Потребно време за подготовка на ова јадење е 50 минути. Нутритивна вредност: калории 160 Начин на подготовка: Излупете и сварете…

Потребни состојки за фритата : Потребно време за подготовка на ова јадење е 25 минути. Нутритивна вредност: натриум 190мг. (8%); масти 13гр. (20%); протеини 14гр. (27%);…

Потребни состојки: Потребно време за подготовка на ова јадење е 30 минути Нутритивна вредност: калории 260; натриум 1390мг. (58%); масти 16гр. (25%); протеини 12гр. (24%); јаглехидрати…

Потребни состојки за вегански медитерански врап : Потребно време за подготовка на вегански медитерански врап е 30 минути. Нутритивна вредност: 480 калории; натриум 1250мг (52%); масти…

Потребни состојки за тестенини со модар патлиџан: Потребно време за подготвка на ова јадење е 40 минути. Нутритивна вредност: калории 740; натриум 570мг. (24%); масти 6гр.…

Потребни состојки: Потребно време за подготовка на ова јадење е 35 минути. Нутритивна вредност: калории 80; натриум 650мг. (27%); масти 3.5гр. (5%); протеини 4гр. (8%); јаглехидрати…

Потребни состојки: Потребно време за подготовка на ова јадење е 15 минути. Нутритивна вредност: калории 270; натриум 1060мг. (44%); масти 20гр. (31%); протеини 9гр. (18%); јаглехидрати…