Browsing: полнети пиперки

Потребни состојки:  Потребно време за подготовка на ова јадење е 40 минути. Нутритивна вредност: калории 250; натриум 560мг. (23%); масти 13гр. (20%); протеини 12гр. (20%); јаглехидрати…