Browsing: полнети печурки

Потребни состојки: Потребно време за подготовка на ова јадење е 40 минути. Нутритивна вредност: калории 70; натриум 180мг. (8%); масти 5гр. (8%); протеини 3гр. (6%); јаглехидрати…