Browsing: печурки

Потребни состојки: Потребно време за подготовка на ова јадење е 40 минути. Нутритивна вредност: калории 70; натриум 180мг. (8%); масти 5гр. (8%); протеини 3гр. (6%); јаглехидрати…

Потребни состојки: Потребно време за подготовка на ова јадење е 25 минути. Нутритивна вредност: калории 620; натриум 650мг. (27%); масти 8гр. (12%); протеини 21гр. (41%); јаглехидрати…

Потребни состојки: Потребно време за подготовка на шпагетите со печурки е 30 минути. Нутритивна вредност: 400 калории; натриум 360мг (15%); масти 16гр (25%); протеини 16гр (31%);…