Browsing: печени јаболки

Потребни состојки: Потребно време за подготовка на овој десер е 60 минути. Нутритивна вредност: калории 220; натриум 60мг. (3%); масти 8гр. (12%); протеини 1гр. (2%); јаглехидрати…