Browsing: печени домати со лук

Потребни состојки: Потребно време за подготовка на ова јадење е 25 минути. Нутритивна вредност: калории 130; натриум 20мг. (1%); масти 6гр. (9%); протеини 4гр. (8%); јаглехидрати…