Browsing: паста

Потребни состојки: Потребно време за подготовка на ова јадење е 40 минути. Нутритивна вредност: калории 400; натриум 180мг. (8%); масти 13гр. (20%); протеини 13гр. (25%); јаглехидрати…

Потребни состојки за нудли со брокула и соја сос: Потребно време за подготовка на ова јадење е 25 минути. Начин на подготовка: Сварете ги нудлите во…

Потребни состојки: Потребно време за подготовка на ова јадење е 30 минути. Нутритивна вредност: калории 690; натриум 520мг (22%); масти 28гр. (43%); протеини 19гр. (37%); јаглехидрати…