Browsing: оризови нудли

Потребни состојки: Потребно време за подготовка на ова јадење е 40 минути. Нутритивна вредност: калории 222; натриум 1370мг. (57%); масти 11гр. (17%); протеини 8гр. (16%); јаглехидрати…