Browsing: омниа рецепти

Потребни состојки: Потребно време за подготовка на ова јадење е 15 минути. Нутритивна вредност: калории 270; натриум 1060мг. (44%); масти 20гр. (31%); протеини 9гр. (18%); јаглехидрати…