Browsing: модри патлиџани

Потребни состојки: Потребно време за подготовка на ова јадење е 105 минути. Нутритивна вредност: калории 270; натриум 40мг. (2%); масти 9гр. (14%); протеини 7гр. (14%); јаглехидрати…