Browsing: леб со лук

Потребни состојки: Потребно време за подготовка на ова јадење е 20 минути. Нутритивни вредности: калории 90; натриум 200мг. (8%); масти 1.5гр. (2%); протеини 3гр. (6%); јаглехидрати…