Browsing: лазањи со зеленчук

Потребни состојки: Потребно време за подготовка на ова јадење е 45 минути. Нутритивна вредност: калории 510; натриум 59% (1410мг.); масти 48% (31гр.); протеини 67% (34гр.); јаглехидрати…