Browsing: кус кус

Потребни состојки: Потребно време за подготовка на ова јадење е 25 минути. Нутритивна вредност: калории 620; натриум 650мг. (27%); масти 8гр. (12%); протеини 21гр. (41%); јаглехидрати…