Browsing: зеленчук

Алкалната диета е вид на исхрана која се фокусира на консумирање храна која се верува дека влијае позитивно на pH нивото на телото. Целта на оваа…

Потребни состојки: Потребно време за подготовка на ова јадење е 30 минути. Нутритивна вредност: калории 690; натриум 520мг (22%); масти 28гр. (43%); протеини 19гр. (37%); јаглехидрати…

Потребни состојки: Потребно време за подготовка на ова јадење е 30 минути. Нутритивна вредност: калории 470; натриум 970мг. (40%); масти 18гр. (28%); јаглехидрати 68гр. (23%); влакна…