Browsing: здравје

Секојдневно сме изложени на бројни хемикалии и синтетички состојки преку козметичките производи, па затоа сè повеќе луѓе се свртуваат кон природна козметика. Природната козметика не само…

Алкалната диета е вид на исхрана која се фокусира на консумирање храна која се верува дека влијае позитивно на pH нивото на телото. Целта на оваа…

Витамин Ц, познат и како аскорбинска киселина, е еден од најесенцијалните витамини потребни за функционирање на човечкото тело. Овој моќен антиоксиданс не само што го зајакнува…