Browsing: енергетски бомбици

Потребни состојки: Потребно време за подготовка на ова јадење е 15 минути. Нутритивна вредност: калории 70; натриум 5мг (0%); масти 4.5гр (7%); протеини 2гр (4%); јаглехидрати…