Browsing: десерти

Потребни состојки: Потребно време за подготовка на ова јадење е 50 минути. Нутритивна вредност: калории 190; натриум 0% (10мг.); масти 4% (2,5гр.); протеини 6% (3гр.); јаглехидрати…