Browsing: гулаш со печурки

Потребни состојки: Потребно време за подготовка на ова јадење е 55 минути. Нутритивна вредност: калории 110; натриум 19% (460мг.); масти 7% (4.5гр.); протеини 12% (6гр.); јаглехидрати…