Browsing: вегетаријнаски рецепти

Потребни состојки: Потребно време за подготовка на ова јадење е 30 минути. Нутритивна вредност: калории 310; натриум 740мг. (31%); масти 6гр. (9%); протеини 9гр. (18%); јаглехидрати…

Потребни состојки за салатата од прокељ со ореви и брусница: Потребно време за подготовка на ова јадење е 35 минути. Нутритивна вредност: калории 290; натриум 120мг.…