Browsing: вегетаријански рецепт

Потребни состојки за вегански мафини: Потребно време за подготовка на овие вегански чоколадни мафини: 30-35 минути.  Вегански чоколадни мафини: Начин на подготовка Затоплете ја рерната на…

Потребни состојки за фритата : Потребно време за подготовка на ова јадење е 25 минути. Нутритивна вредност: натриум 190мг. (8%); масти 13гр. (20%); протеини 14гр. (27%);…

Потребни состојки: Потребно време за подготовка на ова јадење е 30 минути Нутритивна вредност: калории 260; натриум 1390мг. (58%); масти 16гр. (25%); протеини 12гр. (24%); јаглехидрати…

Потребни состојки за шакшука : Потребно време за подготовка на ова јадење е 30 минути. Нутритивна вредност: калории 130; натриум 270гр (11%); масти 10гр. (15%); протеини…

Потребни состојки: Потребно време за подготовка на ова јадење е 40 минути. Нутритивна вредност: калории 70; натриум 380мг (16%); масти 2.5гр. (4%), протеин 2гр. (4%); јаглехидрати…

Потребни состојки: Потребно време за подготовка на ова јадење е 40 минути. Нутритивна вредност: калории 70; натриум 180мг. (8%); масти 5гр. (8%); протеини 3гр. (6%); јаглехидрати…

Потребни состојки: Потребно време за подготовка на ова јадење е 30 минути. Нутритивна вредност: калории 300; натриум 200мг. (8%); масти 28гр. (43%); протеини 2гр. (4%); јаглехидрати…

Потребни состојки: Потребно време за подготовка на ова јадење е 30 минути. Нутритивна вредност: калории 310; натриум 740мг. (31%); масти 6гр. (9%); протеини 9гр. (18%); јаглехидрати…

Потребни состојки: Потребно време за подготовка на ова јадење е 40 минути. Нутритивна вредност: калории 400; натриум 180мг. (8%); масти 13гр. (20%); протеини 13гр. (25%); јаглехидрати…

Потребни состојки: Потребно време за подготовка на ова јадење е 45 минути. Нутритивна вредност: калории 510; натриум 59% (1410мг.); масти 48% (31гр.); протеини 67% (34гр.); јаглехидрати…