Browsing: вегетаријанска паеља

Потребни состојки: Потребно време за подготовка на ова јадење е 50 минути. Нутритивна вредност: калории 340; натриум 185мг (77%); масти 21гр. (32%); протеини 12гр. (24%); јаглехидрати…