Browsing: вегетарински рецепт

Потребни состојки: Потребно време за подготовка на салатата е 20 минути. Нутритивни вредности: 100 калории; натриум 450мг (19%); масти 4гр (6%); протеини 2гр (4%); јаглехидрати 14гр…