Browsing: вегански рецепт

Потребни состојки: Потребно време за подготовка на ова јадење е 40 минути. Нутритивна вредност: калории 70; натриум 380мг (16%); масти 2.5гр. (4%), протеин 2гр. (4%); јаглехидрати…

Потребни состојки: Потребно време за подготовка на ова јадење е 40 минути. Нутритивна вредност: калории 222; натриум 1370мг. (57%); масти 11гр. (17%); протеини 8гр. (16%); јаглехидрати…

Потребни состојки: Потребно време за подготовка на ова јадење е 30 минути. Нутритивна вредност: калории 300; натриум 200мг. (8%); масти 28гр. (43%); протеини 2гр. (4%); јаглехидрати…

Потребни состојки за ориз со авокадо: Потребени време за подготовка на ова јадење е 25 минути. Нутритивна вредност: калории 390; натриум 180мг. (8%); масти 16гр. (25%);…

Потребни состојки: Потребно време за подготовка на ова јадење е 20 минути. Нутритивна вредност: калории 240; натриум 540мг. (23%); масти 18гр. (28%); протеини 4гр. (8%); јаглехидрати…

Потребни состојки: Потребно време за подготовка на ова јадење е 40 минути. Нутритивна вредност: калории 240; натриум 20мг. (1%); масти 6гр. (9%); протеини 8гр. (16%); јаглехидрати…

Потребни состојки:  Потребно време за подготовка на ова јадење е помалку од 30 минути. Нутритивна вредност: калории 290; натриум 250мг. (10%); масти 23гр. (35%); протеини 6гр. (12%);…

Потребни состојки: Потребно време за подготовка на ова јадење е 25 минути. Нутритивна вредност: калории 620; натриум 650мг. (27%); масти 8гр. (12%); протеини 21гр. (41%); јаглехидрати…

Потребни состојки: Потребно време за подготовка на ова јадење е 15 минути. Нутритивна вредност: калории 70; натриум 5мг (0%); масти 4.5гр (7%); протеини 2гр (4%); јаглехидрати…

Потребни состојки: Потребно време за подготовка на салатата е 20 минути. Нутритивни вредности: 100 калории; натриум 450мг (19%); масти 4гр (6%); протеини 2гр (4%); јаглехидрати 14гр…