Browsing: бурито со грав

Потребни состојки: Потребно време за подготовка на ова јадење е 40 минути. Нутритивна вредност: калории 560; натриум 550мг. (23%); масти 52гр. (80%); протеини 10гр. (20%); јаглехидрати…