Browsing: аериал јога

Во изминатиот период аериал дисциплините предизвикаа голема заинтресираност и популарност кај младите низ целиот свет, вклучувајќи ја и Македонија. Многу повеќе од моментален тренд, аериал јога…

Аериал јога, уште позната и како антигравитациска јога, е спој помеѓу традиционалната јога, акробација и танц. Почетоците се во Америка, Њујорк, а сега оваа дисциплина е…