Browsing: Садгуру

Садгуру ја разгледува улогата на здивот, позната во јогата како коорма нади, и објаснува дека тaa е повеќе одколку обична размена на јаглерод диоксид и кислород.…

Садгуру зборува за тоа колку е важна моќта на посветување внимание, и како нашата концентрација да го достигне својот врв. Садгуру: Единствената причина поради која некој…