Browsing: Астрологија

Месечината, природниот сателит на планетата Земја, носи безброј значења за различни култури. Меѓутоа, толкувана во однос на нејзината позиција со Сонцето, Месечината и месечевите мени речиси…

Што точно е астрологија? Ѕвездите и планетите отсекогаш инспирирале. Многу култури во небото го гледаат лицето на Божественото. Постои космички танц во големи размери и на…